Vivo Xplay 7 е първият смартфон с вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци

by Новини от мобилния свят .

 

Най-новите скенери за пръстови отпечатъци от Qualcomm ще бъдат достъпни за производителите на смарфони към края на годината. Тук говорим, разбира се, за такива, които могат да бъдат вградени в дисплея на смартфона. Vivo обаче изглежда ще са първите, които ще представят подобно устройство.

Прототип на телефон със скенер за пръстови отпечатъци, вграден в дисплея, бе представен от Vivo на MWC Шанхай преди известно време. Сега във Weibo изтече рендер на Vivo Xplay 7 — първият смартфон с подобен скенер, който вероятно ще излезе на пазара по-късно тази година.


Освен скенер за пръстови отпечатъци в дисплея обаче, Xplay 7 притежава и още нещо интересно и това е тройна (да! Тройна, не двойна) камера — основна камера с общо три сензора, но (поне така изглежда) без светкавица.

Устройството изглежда интересно, с почти липсващи безели, подобно Samsung Galaxy S8. Според PhoneArena, Vivo Xplay 7 ще бъде от високия клас смартфони. Какви обаче ще са неговите спецификации и цена, както и кога ще бъде официално представен, още е рано да се каже.

 


ИЗТОЧНИК:PhoneArena

Последно обновявана на: Aug 14, 2017


За контакти

  • BeMobileBG
  • 0877924753
  • sales@bemobilebg.com
  • BeMobileBG

facebook

© Copyright 2018. 

Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj