Снимки на Nokia 8 в мрежата; устройството ще бъде с две камери от Carl Zeiss

by Новини от мобилния свят .

 

HMD Global, финландската компания, която получи правата да произвежда Nokia телефони, по-рано този месец обяви че ще работи със Zeiss. Изглежда първият смартфон на Zeiss и Nokia ще излезе в края на този месец. Venture Beat и WinFuture съобщиха, че HMD ще пусне Nokia 8 на 31 юли, като устройството ще бъде с двойна камера. Говори се, че и двата сензора ще са 13-мегапикселови и ще бъдат с Carl Zeiss оптика.

Nokia 8 се очаква да бъде с 5.3-инчов дисплей (2560х1440), Qualcomm Snapdragon 835, 4GB или 6GB RAM, 64GB памет и има възможност за две SIM карти. Снимката, която виждате по-горе показва, че устройството ще се продава в син вариант, но се говори че ще има сребърна и злата версия.

Изглежда това ще бъде устройството от висок клас на HMD, затова най-вероятно ще дойде с Android 7.1.1 Nougat. Компанията не се отказва от реалните бутони, както и от големите безели. Това никак не помага на телефона да се бори със смартфони като Samsung Galaxy S8 и други подобни устройства с Android. Цената обаче може да се окаже ключова.

Въпреки че камерата ще бъде снабдена от Carl Zeiss, няма да бъде същия тип, като тази която беше направена от инженерите от PureView. Apple пък наеха камерния експерт на Lumia… Така че може би е по-добре да не очакваме перфектната камера, но пък може и HMD да ни изненадат.

 

ИЗТОЧНИК:The Verge

Последно обновявана на: Jul 26, 2017


За контакти

  • BeMobileBG
  • 0877924753
  • sales@bemobilebg.com
  • BeMobileBG

facebook

© Copyright 2018. 

Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj