Смартфоните на Nokia с Аndroid ще са достъпни по цял свят до края на юни

by Новини от мобилния свят .

 

Новите смартфони на Nokia с Android се очаква да се превърнат в един от най-продаваните устройства сред потребителите в глобален мащаб. HMD Global, които притежават правата за използването на тази търговска марка потвърдиха официално, че първите им модели с Android ще се продават на пазара до края на второто тримесечие. Това означава, че още до края на юни ще видим дебюта на пазара на Nokia 3, Nokia 5 и Nokia 6, информира PhoneArena.

 
Устройствата бяха представени официално на MWC 2017 и много хора нямаха търпение да научат кога ще стартират продажбите им на европейския пазар. Ето, че сега разбираме, че това ще се случи в следващите няколко седмици. Според официалните данни новите смартфони на компанията ще се продават до края на следващия месец в световен мащаб. Припомняме ви, че се очаква скоро да видим и новия Nokia 9.

 
Oгромният интерес към моделите на HMD Global е сигурна гаранция, че Android ще разшири още повече пазарния си дял в пазара на смартфони за сметка на Apple. Все пак не бива да забравяме, че скоро ни очаква премиерата на юбилейния iPhone 8. Завръщането на Nokia в тази пазарна ниша е събитие, които много фенове на компанията чакат с интерес дълго време. Остава само да видим кога точно ще стартират продажбите на смартфоните на европейския континент.

ИЗТОЧНИК:DIGITAL

Последно обновявана на: Jul 10, 2017


За контакти

  • BeMobileBG
  • 0877924753
  • sales@bemobilebg.com
  • BeMobileBG

facebook

© Copyright 2018. 

Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj